Kapcsolat

Györffy Szabolcs

Online ajánlatkérés itt!

fakivagas.info@gmail.com

Tel: +36-70/675-6049

Telephelyeink:

- Budapest
- Érd
- Szentendre
- Székesfehérvár
- Szeged
- Győr
- Balaton (Szántód, Ábrahámhegy)
- Zalaegerszeg

Cégadatok:


Győrffy Tree Expert Kft.

H-1125 Budapest, Dániel út 19-23. E.ép. II/11.

adószám: 26793546-2-43

Facebook

Magunkról

Rövid történetünk


Családi vállalkozásunkat édesapánk, Györffy Attila indította a '90-es évek elején. A cég akkor elsősorban teljeskörű kertépítési kivitelezéssel foglalkozott, ami a mai napig is cégünk egyik fő tevékenysége. Működésünket számos elégedett ügyfél mellett olyan szakmai elismerések fémjelzik, mint a 2000. évben elnyert "Az év kertje" pályázat fődíja.

 

A faápolással, fakivágással már ekkor is foglalkoztunk, de önálló főtevékenységgé akkor nőtte ki magát, amikor a Kertészeti Egyetem végzése mellett elkezdtem ennek a speciális területnek az elméleti és gyakorlati tanulását. A szükséges ismereteket a gyakorlatban évek alatt olyan profik mellett sajátítottam el, mint Heltay Tamás (erdész- és gépészmérnök, ipari alpinista, speciális barlangi mentő).

 

 

Miért Arborista?

Az arborista, vagy magyar nevén fasebész egy különálló szakma, amelyet külföldön ennek megfelelően többéves tanfolyam keretében oktatnak. Magyarországon jelenleg nincs ilyen képzés, ezért a professzionális munkavégzéshez több szakma ötvözésére van szükség. Az ipari alpintechnika, a motorfűrész-kezelés és a megfelelő kertészeti képzettség együttes ismerete szükséges a biztonságos és szakmailag megfelelő munkavégzéshez.

 Cégünk rendelkezik a megfelelő szakképesítésekkel, és a speciális munkához kifejlesztett eszközökkel. A legkisebb és a legnagyobb megbízásokat is ugyanazzal a maximalista szemléletmóddal végezzük el.

 

Immár több, mint egy évtizede szinte kizárólag fakivágással, faápolással, veszélytelenítéssel foglalkozom. Munkáim során minden esetben a legnagyobb körültekintéssel dolgozunk, így működésünk alatt sem személyi sérülés, sem anyagi kár nem keletkezett. Több száz veszélyes fa kivágását és veszélytelenítését végeztük el az ország egész területén. Megbízóim között a magánszemélyek mellett önkormányzatoknak, cégeknek és nagykövetségeknek is számos alkalommal dolgoztunk.

 

 

 

 

 

 

 

Email: szabolcs.gyorffy@fakivagas.net , Tel.: 06-70-675-6049