Fakivágás - Biztonságosan, Gyorsan, Kedvező áron

Fakivágás, favágás Budapesten és környéké

Györffy Szabolcs, "Az Arborista" -1999 óta

KÉRJE INGYENES ÁRAJÁNLATUNKAT!

TELEFON: 06706756049


Email: fakivagas.info@gmail.com

VAGY

* FAKIVÁGÁS, FAÁPOLÁS, MŰSZERES FAVIZSGÁLAT 20 ÉVE Budapesten és környékén

* TÍZBŐL KILENCSZER MI ADJUK A LEGKEDVEZŐBB AJÁNLATOT,

* TOBB MINT 2000 BIZTONSÁGOSAN ELVÉGZETT FAVÁGÁS, ILLETVE FAÁPOLÁS

* TELJESKÖRŰ GENERALI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS.

VELÜNK NINCS KOCKÁZAT!


Tisztelt Leendő Ügyfelünk!

koronavírus járvány miatt ügyfeleink és munkatársaink érdekében, illetve mivel személyes felelősségünknek is érezzük, hogy mindent megtegyünk a fertőzés terjedésének lassítása érdekében, új biztonsági szabályokat vezettünk be cégünknél. A jó hír, hogy így minimálisra tudtuk csökkenteni a fertőzésveszélyt és a megrendelt munkákat folyamatosan tudjuk teljesíteni. Röviden összefoglalva az alábbi szabályokat hoztuk meg, amik betartásában számítunk az Önök együttműködésére is!

- Az árajánlatok lehető legnagyobb részét online adjuk. (Részletek ide kattintva: Online ajánlatkérés),

- Ha mégis szükséges a helyszíni felmérés, azt el tudják végezni úgy, hogy a felmérés alatt Önnek elég telefonon beszélni munkatársunkkal,

- Ajánlatunkat minden esetben emailben küldjük el,

- A munkavégzésre munkatársaink lehetőség szerint külön gépkocsikkal érkeznek. (Ennek többletköltségét cégünk vállalja.)

- A munkavégzés során munkatársaink betartják a megfelelő távolságot a többi kollégától. Egyúttal ügyfeleinktől is elvárjuk, hogy a munkaterülettől legalább 15 méteres védőtávolságot tartsanak.

- Amennyiben megoldható, a munkadíj kiegyenlítése átutalással történik, hogy az érintkezés minimális legyen.

Mivel szabadtéren dolgozunk, a fenti szabályok betartásával a munkavégzés fertőzési kockázatát minimálisra tudtuk csökkenteni. Biztos lehet benne, hogy minden egyéb munkavédelmi szabályt is ugyanilyen komolyan veszünk, így velünk nem érhetik kellemetlen meglepetések!Rövid filmünk bemutatja egy dolgos hétköznapunkat

(Gyökérsérült jegenyék csúcsmetszése)

Miért mi és mit jelent a professzionális szolgáltatás?

A Györffy Tree Expert 6 pontja:

1. A legjobb szolgáltatás nem a legdrágább szolgáltatás! Rutinos szakemberek + gyors munkavégzés = kedvező ár

2. Fix munkadíjak, kizárólag írásos formában. Nem érheti kellemetlen meglepetés! 

3. Teljes felelősségvállalásunk nem ígéret, hanem tény.  Generali Biztosító Zrt.  (Kötvényszám: 95595000034052100)

4. A vállalt határidőket megbízásaink 99%-ban tartani tudjuk. Tiszteletben tartjuk ügyfeleink idejét.

5. Nevünket és arcunkat adjuk a munkánkhoz. Facebook oldalunkon megismerhet minket!

6. Átlátható cég vagyunk. A Google illetve a Facebook oldalán az elvégzett munkáink értékelése rendre a legmagasabb pontszámokat éri el.    

+1.  A legfontosabb, hogy szeretjük amit csinálunk, így számunkra az Önnél végzett munka soha nem nyűg, legfeljebb kihívás.  

Tisztelettel:

Györffy Szabolcs

"Az Arborista"

„Válassz olyan munkát, amit szeretsz csinálni, és soha életedben nem kell dolgoznod.”
(Györffy Szabolcs  Konfuciusz )

Ez az idézet jellemzi talán legjobban a Györffy Tree Expertet. Szeretjük és örömmel végezzük a munkánkat, ezért számunkra természetes, hogy minden munkánkon a maximumot nyújtjuk. Az alábbi rövid videó kis betekintést nyújt egy szokványos napunkba.

Történetünk a kertészeti egyetemen töltött éveim alatt indult, de a fák szeretete több generációs kertész család sarjaként már egész kiskoromtól mélyen bennem élt. Így ez a munka számomra több, mint egyszerű vállalkozás.

Szerencsémre az elmúlt évek során hasonló gondolkodású munkatársak csatlakoztak hozzám, így ma már gyakorlatilag a legkisebbtől a legnagyobb megbízásig minden felkérést örömmel és felkészülten tudunk vállalni. Küldetésünknek tartjuk, hogy a fák gondozását, ápolását Magyarországon is a nyugati országok szintjén végezzük.

 Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy munkánk nem kis részét a fakivágás teszi ki, és elfogadtuk, hogy lakott területen bizonyos helyzetekben a kivágás elkerülhetetlen. A fakivágási munkákat a biztonsági előírások maximális betartása mellett végezzük.

Ugyanakkor igyekszünk mindent megtenni, hogy az indokolatlan fakivágásokat lehetőség szerint elkerüljük. Mivel gyakran csupán a balesetveszély megelőzése miatt vágnak ki egyébként egészséges fákat, ezért műszeres favizsgálatot is végzünk Fakopp 3D akusztikus tomográffal. A vizsgálattal kiszűrhetők a valóban beteg, veszélyes fák és az egészséges fákat meg tudjuk menteni a kivágástól.

Fakivágási és faápolási szolgáltatási területeink:

- Budapest és Pest megye

- Szeged és környéke

- Székesfehérvár és Fejér megye egész területe

- Eger és vonzáskörzete

- Győr és Győr-Moson-Sopron megye egész terülte

- Pécs és környéke

- Sopron

- Balaton (Szántód központtal)

- Zala megye Zalaegerszeg 30 kilométeres körzetében 

.

Fakivágási munkákat előzetes egyeztetés alapján az ország egész területén vállalunk!

.

Fakivágás során alkalmazott módszerek:

.

- Emelőkosaras fakivágás

  Nagyobb volumenű munkák esetén ajánlott. Biztonságos munkavégzést tesz lehetővé, de jelentős a gép helyigénye, és kisebb munka esetén magasabb költséggel kell számolni.

- Fakivágás alpintechnikával

   A nehezebben elérhető fák kivágása esetén alkalmazott módszer. A fakivágás során a személybiztosítás és a tehereresztés is kötéltechnika segítségével történik.

- Fakivágás emelődaru segítségével

   A két fakivágási technika ötvözete. A személybiztosítás ebben az esetben is kötéltechnikával történik, azonban a levágott darabokat daru segítégével emeljük ki a munkaterületről. A különosen nagyméretű, nagyon szűk bontási területen álló fák esetén alkalmazzuk.

- Fakivágás irányított döntéssel

   Lakott területen igen ritkán nyílik mód ezen technika alkalmazására. Ebben az esetben a kivágásra ítélt fa döntését a földről végezzük, a döntés irányát megfelelő vágástechnika alkalmazásával, illetve döntőékek, vagy húzórendszerek segítségével végezzük.   


Fakivágás, vagy faápolás?


   A két szolgáltatás között alapvető különbségek vannak. A fakivágás során elégséges a kivágáshoz szükséges technikák és módszerek ismerete. Faápolás esetén a fa egészségi állapotának megtartása, javítása a cél. A nem kellően átgondolt, szakszerűtlen koronaalakítás vagy visszavágás egy máskülönben egészséges fa élettartamát drasztikusan lecsökkentheti. A vágási felületek bekorhadhatnak, és a korona túlzott mértékű csökkentése a gyökérzet elhalásával, a fa egészséges keringésének felborulásával járhat. 

A faápolónak ismernie kell az adott fafaj tulajdonságait és igényeit, tisztában kell lennie az elvégzendő kezelések módszereivel. Ezeket a szakemberek az angol nyelvteületen "arborist" néven ismerik. Fontos különbség a favágókhoz képest, hogy a faápoló képes egy adott fát károsodás nélkül kezelni, alakítani, és emellett a fakivágáshoz szükséges magas szintű képzettséggel is rendelkezik. 

Fakivágás Alpintechnikával

Nehezen megközelíthető helyeken alkalmazott technika

Részletek

Fakivágás emelőkosárból

A leggyorsabb és leghatékonyabb favágási módszer

Részletek

Kapcsolat

Györffy Szabolcs

Online ajánlatkérés itt!

fakivagas.info@gmail.com

Tel: +36-70/675-6049

Telephelyeink:

- Budapest
- Érd
- Szentendre
- Székesfehérvár
- Szeged
- Győr
- Balaton (Szántód, Ábrahámhegy)
- Zalaegerszeg

Cégadatok:


Győrffy Tree Expert Kft.

H-1125 Budapest, Dániel út 19-23. E.ép. II/11.

adószám: 26793546-2-43