GYŐRFFY TREE EXPERT

Tuskómarás

Tuskómarás, tönkök gépi eltávolítása - Olcsóbb megoldás a gyökérkiszedés helyett

Rövid határidővel, árgaranciával

06-70-675-6049 

vagy

Email: fakivagas.info@gmail.com

Tuskómarás

Nagyteljesítményű tuskómaróinkkal bármilyen méretű és mennyiségű tuskó marását el tudjuk végezni - az ország egész területén. Kompakt gépeink a szűkebb helyekre is képesek bejutni, nagyteljesítményű tuskómaróinkkal pedig kedvező áron tudunk nagy méretű és nagymennyiségű tuskót kimarni.

Kérjen ajánlatot kényelmesen, egy perc alatt! Az online ajánlatkérésre kattintva meg tudja adni az eltávolításra váró tuskók darabszámát és méretét. Fotó csatolása is lehetséges, így pontosabb ajánlatot tudunk adni. 24 órán belül megküldjük ajánlatunkat!

Online ajánlatkérés 

Vagy érdeklődjön telefonon, minden felmerülő kérdésben készséggel állunk rendelkezésére!

06706756049


Tuskómarás árak:

- Munkadíjunk 250 Ft/cm átmérőtől indul de a pontos ár függ a tuskók darabszámától, a pontos átmérőtől, fafajtól, a talaj minőségétől, és a telepehelyünktől való távolságtól.     

- Egy címen a minimum díj 30.000 Ft, ami nagyjából egy db 30 cm átmérőjű, vagy kisebb tuskókból kb. 3-4 db lemarását tartalmazza 

- Helyszíni felmérésünk díjmentes 

- Gyakori kérdés, miért nem lehet fix cm árat adni tuskómarásra. Az alábbi ábrán 3 db 33 cm átmérőjű tuskót tettünk egy 100 cm átmérőjűre. Jól látható, hogy az össz átmérő ugyanaz, a nagy tuskó marása sokkal nagyobb feladat. Számszerűsítve a 3 kis tuskó összfelülete 2564, az egy nagyé 7.850 cm2. Vagyis változatlan összátmérő mellett háromszor annyi munkát kell végezni.
- A tuskómarás előnyei a gyökérkiszedéshez viszonyítva:

  • A tönköt akár a talajszint alatt 20-30 centiméterig ki tudjuk marni.
  • Teljes tuskókiemelés esetén a fa tönkjét külön lerakóhelyre kell szállítani - jelentős költséggel. A tuskómarás után csak némi forgács marad a tönk helyén.
  • A tuskómarás gyorsabb és tisztább is.  

- Tuskómarás szolgáltatási területek:

Budapest és vonzáskörzete (Budakeszi, Érd, Gödöllő, Budaörs, Törökbálint, Budakeszi, Fót, Vecsés, Solymár, Pilisvörösvár, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Szentendre, Pomáz, Üröm, Dunakeszi, Diósd, Budakalász)   

Balaton (déli part),

Székesfehérvár és környéke,

Szeged és 30 kilométeres körzete, Győr, Sopron és környéke, Zalaegerszeg és Zala megye, illetve Ausztria (Bécs illetve Burgenland területén).

 

- Árajánlatkérés tuskómarásra:

Tuskómarás ajánlatkéréshez keressen emailben vagy telefonon, 48 órán belül pontos ajánlatot készítünk Önnek.


Email: fakivagas.info@gmail.com

Telefon: 06-70-675-6049

 

 

Tuskómarás videók:

 

Tuskómarás: Budapest, I.kerület, II.kerület, III.kerület, IV.kerület, V.kerület, VI.kerület, VII.kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület, Budakeszi, Érd, Gödöllő, Budaörs, Törökbálint, Budakeszi, Fót, Vecsés, Solymár, Pilisvörösvár, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Szentendre, Pomáz, Üröm, Dunakeszi, Diósd, Budakalász   


Kapcsolat

Györffy Szabolcs

Online ajánlatkérés itt!

fakivagas.info@gmail.com

Tel: +36-70/675-6049

Telephelyeink:

- Budapest
- Érd
- Szentendre
- Székesfehérvár
- Szeged
- Győr
- Balaton (Szántód, Ábrahámhegy)
- Zalaegerszeg

Cégadatok:


Győrffy Tree Expert Kft.

H-1125 Budapest, Dániel út 19-23. E.ép. II/11.

adószám: 26793546-2-43