Kapcsolat

Györffy Szabolcs

Online ajánlatkérés itt!

fakivagas.info@gmail.com

Tel: +36-70/675-6049

Telephelyeink:

- Budapest
- Érd
- Szentendre
- Székesfehérvár
- Szeged
- Győr
- Balaton (Szántód, Ábrahámhegy)
- Zalaegerszeg

Cégadatok:


Győrffy Tree Expert Kft.

H-1125 Budapest, Dániel út 19-23. E.ép. II/11.

adószám: 26793546-2-43

Facebook

Fűkaszálás

Fűkaszálás, fűkaszálás árak, fűkaszálás Budapesten

Fűkaszálás

Tiszta, alapos munka rövid határidővel, fix árakon

Telefon: 06-70-675-6049 

Onilne ajánlatkérés: Mindössze 1 perc alatt ide kattintva

Email:  fakivagas.info@gmail.com 


Pontos, kiszámítható munkadíjat szeretne? 21 év tapasztalata alapján tudjuk, hogy kevés kellemetlenebb dolog van annál, amikor egy megrendelt szolgáltatás esetén a munkadíj végösszege jóval magasabb lesz az előzetesen vártnál. 

Az internet sajnos a mai napig tele van olyan négyzetméterárakkal, amik köszönőviszonyban sincsenek a reális munkadíjakkal. Ennek oka, hogy sok cég ezeket a számokat csupán "csalinak" szánja, hogy az ügyfelek az alacsony ár reményében felvegyék velük a kapcsolatot. 

Nálunk nem érheti ilyen kellemetlen meglepetés! Minden területet ingyenesen felmérünk (személyesen vagy online) és így Ön csakis és pontosan annyit fizet, amennyi ráfordítást az adott munka igényel. Ajánlatunkat írásban kapja meg, így minden félreértés elkerülhető.   

Fűkaszálást vállalunk Budapesten, Pest -és Fejér megyében. Alkalmi és rendszeres kaszálással is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Alapdíjunk 1000 m2-es területig 30 Ft/m2-től (sík, nem tagolt, tiszta, viszonylag sík és legfeljebb 40 cm magasságú, lágyszárú növényzettel borított területen.)

 

1000 m2-től feltétlenül érdemes egyedi árat kérni, mivel az eltérő adottságú területek miatt a négyzetméterárral felszorozva kalkulált munkadíj már biztosan pontatlan lesz. Emellett nagyobb terület esetén nagyobb kedvezményt tudunk biztosítani.